Quan en Pit i en Pat es coneixen, de seguida es fan inseparables. Riuen, juguen… s’entenen molt bé i creuen que si estan junts sempre seran feliços. Però, amb el temps, comencen a no estar d’acord, a donar la culpa a l’altre, i sovint s’enfaden. A poc a poc, s’instal·la una cosa que tots coneixem: el mal humor, que creix, creix… i de sobte, els separa. En aquest delicat conte sobre la diferència, Isabelle Carrier continua la seva exploració dels sentiments amb aquesta història de les relacions, plena d’humor. 

Què t’ha semblat la solució que han trobat en Pit i en Pat perquè els passi el mal humor?

I tu com et sents? Notes el mal humor a dins teu en algun moment del dia? I els teus familiars?

I si fas com en Pit i en Pat i intentes buscar una solució? A vegades potser et fa estar malhumorat no poder jugar tota la família junts, que no t’expliquin un conte just en el moment que tu ho desitges o que et diguin que toca endreçar les joguines.

Et diem un secret? Si col.labores en les tasques de casa com: parar i desparar taula, posar la roba bruta al cubell, plegar el teu pijama, treure els estris del rentavaixella… tindràs més temps lliure per poder compartir amb la teva família i de ben segur que tots i totes deixareu de banda el mal humor. Prova-ho!