icoCostura

COSTURA CREATIVA

L’objectiu d’aquests tallers és potenciar la creativitat, la motivació i la inspiració dels infants, a partir de tècniques artesanals ancestrals des d’una mirada actual, així com aprendre diferents tècniques:    punts, posar un botó o fer alguna peça de roba .

Que cada alumne trobi la seva pròpia manera de treballar, defineixi els seus criteris estètics i aprengui a donar resposta als seus propis reptes, tot elaborant projectes personals, que ens permetin fer del nostre entorn un lloc més bonic i més sostenible, i de nosaltres mateixos persones més creatives i més autònomes.

Els valors afegits als nostres cursos són la creativitat i el reciclatge, donant una segona vida a les peces ”obsoletes”.

QUÈ TREBALLAREM

Els tallers estaran dirigits a fomentar la participació en la classe, el treball en grup així com el respecte pels treballs i idees dels altres. Cadascú aportarà la seva idea i manera de fer les coses i tots gaudirem de les diferents formes i resultats d’un mateix(o similar) projecte.

Amb aquest taller es treballa la motricitat, la coordinació de moviments, l’orientació espacial, la permanència de l’objecte o la lateralitat de manera pràctica, agradable i divertida.

Amb aquesta activitat els nens i nenes aprenen a desenvolupar la seva curiositat i imaginació per crear els seus propis dissenys, fer els patrons i cosir les seves pròpies creacions: transformar la roba que ja no els serveix en accessoris, fer bosses, detalls per nadal, forrar llibretes, decorar caixes, brodar, cosir un botó, tenyir teixits, etc.

COM HO FAREM

L’eina bàsica d’aprenentatge en els infants és el joc. Busquem la combinació perfecta perquè l’activitat sigui lúdica i educativa a la vegada.

Les activitats i materials s’adequaran a l’edat de cada infant.

 

Al primer trimestre ens dedicarem a aprendre les bases:    els punts bàsics, embastar,    posar botons, etc. Entre tots presentarem idees     diferents per aplicar-les en algun detall per Nadal

Durant el segon trimestre, farem una motxilla, bossa o peluix amb diferents teixits, botons, etc.

Al tercer trimestre ens personalitzarem una samarreta per l’estiu.

INSCRIPCIONS

El curs inclou un kit de costura bàsic per a cada infant.

HORARIS I PREUS

A qui s’adreça Horari Preu
De 4t a 6è de Primària El dijous de 5 a 6:30 de la tarda 35 €/mes (1 dia)
30 € (matrícula)
ESO El dijous de 5 a 6:30 de la tarda 35 €/mes (1 dia)
30 € (matrícula)