ESPORTS, Portada

JULIAN ALAPHILIPPE SEGONA VEGADA CAMPIÓ DEL MÓN

El passat diumenge dia 26 de setembre es va celebrar el centenari Campionat del món de ciclisme, va tenir lloc a Flandes. Julian Alaphilippe, un ciclista de nacionalitat francès, es va proclamar el guanyador, després de fer-ho també, l’any passat per terres italianes.

Aquesta cursa constava de 268 km plegats de murs i llambordes, en què el francès va saber aprofitar molt bé, deixant n’evidencia a altres favorits com: en Wout Van Aert o en Van der Poel.

El corredor francès no va parar d’atacar durant tot el recorregut belga, ell és molt bo en finals amb rampes i arribades amb pocs corredors, per això li interessa i va decidir trencar el grup abans de l’última volta al circuit, a falta de 17 quilòmetres per la meta. I finalment va aconseguir arribar a la meta en solitari.

La plata la va aconseguir el neandertal Dylan Van Baarle i el bronze va ser pel corredor danès Michael Valgren.

Pel que fa la selecció espanyola, Alex Aranburu va haver de retirar-se prop de l’equador de la prova a causa d’una caiguda. L’Ivan Garcia Cortina va aconseguir posar-se en les diferents escapades arribant a la meta en 11a posició. I finalment, els altres corredors entre ells el basc Gorka Izagirre van anar aguantant dins del pilot principal.