ESO, ESPORTS, Portada

REPTES COOPERATIUS DE BÀSQUET DE 3ESO

A l’assignatura d’educació física, les últimes setmanes, els alumnes de 3 d’ESO han estat fent reptes cooperatius de bàsquet. 

Cada grup cooperatiu va escollir a sorts una fitxa d’un element tècnic a treballar de bàsquet.  Aleshores, cada grup va buscar informació i es va documentar mitjançant vídeos i llibres. Llavors van proposar una sèrie d’exercicis relacionats amb cada element tècnic i després, el professor, el Xavi Bellés, va fer una petita gravació de cada activitat proposada.  Seguidament, cada grup va haver d’elaborar una fitxa perquè quedés constància de l’activitat.

Finalment dos alumnes de cada grup van explicar-ho a la resta de companys del curs.

Laia Salamó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *