ESPORTS, INTERÈS, Portada

ALEXIA PUTELLAS: LA NOVA PILOTA D’OR

Alexia Putellas: la nova pilota d’or

El passat 29 de novembre es va celebrar la gala de la pilota d’or a París, i la jugadora de la qual parlarem avui ha fet història en ser la primera catalana a guanyar una pilota d’or.

L’Alèxia Putellas és una jugadora de futbol, la qual milita el FC Barcelona de la lliga Iberdrola, la màxima divisió de futbol femení en l’àmbit espanyol, aquesta jugadora és desempeny en posicions ofensives, ja sigui jugant al mig del camp o bé com a extrem. La temporada passada l’Alèxia va ser una de les jugadores claus per l’atac del Barça tenint en compte que va fer 18 gols i 8 assistències, fent així que participes en 26 gols, i aquesta temporada ha fet 12 gols i 11 assistències, sent així la màxima participadora del FC Barcelona.

L’Alèxia és la segona jugador/a espanyol/a que ha guanyat una pilota d’or. El primer jugador va ser en Luís Suárez l’any 1960, però l’Alèxia té el mèrit de ser la primera jugador/a català/na en guanyar una pilota d’or merescudament, ja que el Barça femení va guanyar la lliga de campions, la lliga i la copa de la reina. Sent la 4a màxima assistent de la lliga i 3a màxima golejadora de la competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *