INTERÈS, Portada

REALITAT VIRTUAL

Com funciona la realitat virtual? Tens dubtes de com funciona aquesta nova tecnologia? Aqui tens tota l’informació sobre aquest tema

La realitat virtual és una simulació feta per una màquina on amb l’ajuda d’unes ulleres especials fa veure com si estiguessis dins. La realitat virtual és un software que sol anar acompanyat per components físics: 

Elements gairebé necessaris:

Ulleres de realitat virtual (Obligatori)

Cascos/Auriculars (No obligatori però recomanable per una millor experiència)

Elements secundaris que milloren l’experiència:

Guants: (Són uns guants especials que fan que el que toquis en el món digital ho sents en la teva mà a través dels guants)

Sensors de posició:  (Són uns sensors, que normalment es col·loquen a les cantonades de l’habitació, que el que fan és captar el teu moviment. En un joc de realitat virtual on l’espai sigui molt gran, és interessant moure’t. Els sensors capten cada moviment que fas i a l’instant el reprodueixen en el programa).

Hi ha molts més, però aquest són els principals.

Per entrar en aquest món és recomanable un ordinador, ja que les altres videoconsoles no tenen tan bon rendiment com ho pot tindre un ordinador. Gairebé tots els jocs bons de realitat virtual estan fets per jugar a ordinador, ja que com ja hem dit aquest ofereix més possibilitats. Com més qualitat més cost. Jugar a realitat virtual és car, molt car. Has de tenir un bon ordinador, has de comprar tot el que necessitis i després has de comprar els jocs o joc que vulguis.

De moment només es pot veure i tocar el món virtual, però hi ha un prototip d’un vestit que fa que qualsevol estímul que passi en la simulació ho recrearà al teu cos, ja sigui temperatura, una bala, un cop… el qual et fa notar la temperatura d’aquell món a la vida real.

Aquí teniu alguns vídeos sobre realitat virtual i de coses que hem explicat en aquest text:

Com funciona?

Components:

Vestit:

Jocs:

Beat Saber:

Que és:

Gameplay en anglès (Una persona jugant):

Gameplay en castellà:

Gorn:

Gameplay en castellà:

Hi ha diferents ulleres de realitat virtual, varien coses com els preus, comoditat, eficiència…

Entre les marques més famoses destacaríem:

Htc Vive (Ordinador)

Preu: 500-1300 €

Webs on comprar-lo:

https://www.pccomponentes.com/htc-vive-gafas-de-realidad-virtual

https://www.ebay.es/itm/HTC-VIVE-Cosmos-2019-Virtual-Reality-PC-VR-Worldwide-Delivery/323927693360?hash=item4b6b985830:g:NHoAAOSw6axdi2cd

Oculus Rift (Ordinador)

Preu: 500 €

https://www.oculus.com/

PlayStation Vr (PlayStation)

Preu: 400-600 €

https://www.playstation.com/es-es/explore/playstation-vr/buy-now

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *