ESO, Portada

Qui s’emportarà el premi aquest any?

El 28 de gener a les 8 del matí, quan vam entrar per la porta, ens vam adonar que hi havia alguna cosa penjada a les parets del passadís: els finalistes del concurs del Vaixell de Paper. Un total de 18 obres literàries escrites pels alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO, en català i en castellà. Hi ha des de petits contes de misteri, assassinats i amb criatures mitològiques, fins a poemes que expressen amor, odi, tendresa i passió. Els guanyadors del concurs, separats en diferents categories, seran anunciats el divendres 23 d’Abril a la gala del Vaixell de Paper.

Estarem pendents de la publicació dels finalistes a la categoria d’anglès. També, recordem que les il·lustracions dels escrits estan obertes a tothom qui vulgui: tècnica totalment lliure i sense plagis!

Ariadna Ruiz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *